ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

Τη Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009, ημέρα εορτασμού του Αγίου Πνεύματος η αγορά του Βόλου και της Νέας Ιωνίας θα παραμείνει κλειστή. Την ημέρα αυτή, εδώ και μια εικοσαετία περίπου, τα καταστήματα σε όλη τη Θεσσαλία, τη Θεσσαλονίκη και σε πολλές άλλες περιοχές της χώρας μας παραμένουν κλειστά.

ΑΝΟΙΧΤΗ Η ΑΓΟΡΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου σε συνεδρίαση της Τρίτης 2 Ιουνίου 2009 αναίρεσε προηγούμενη απόφασή του που αφορούσε κλείσιμο καταστημάτων τη Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009. Στην απόφαση αυτή προέβησαν έπειτα από διαμαρτυρίες πολλών συναδέλφων εμπόρων, που θεώρησαν ότι η επιλογή της συγκεκριμένης ημέρας εν μέσω εκπτώσεων και τουριστικής περιόδου δεν είναι καλή. Επειδή πολλοί δήλωσαν ότι θα παραμείνουν ανοιχτοί και προκειμένου να αποφευχθεί σύγχυση και δυσαρέσκεια σε καταναλωτές και εμπόρους, τελικά η αγορά τη Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009 θα λειτουργήσει κανονικά.

ΕΚΛΟΓΕΣ Ο.Ε.Σ.Θ.

Την Κυριακή 21 Ιουνίου 2009 θα διεξαχθούν στα Τρίκαλα αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας και αντιπροσώπων στην Ε.Σ.Ε.Ε.. Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, κ. Αλέξανδρος Μαγαλιός, κατέρχεται στην εκλογική διαδικασία επικεφαλής του συνδυασμού « ΕΜΠΟΡΙΟ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ»   με υποψηφίους από τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου, τους κ.κ. Αποστολίδη Γεώργιο, Γκιλομανάκη Βασίλειο, Ζέρβα Κωνσταντίνο, Κλεφτάκη Βασιλική, Λιθαδιώτη Νικόλαο, Μαγαλιό Κωνσταντίνο,  Μαυρομμάτη Κωνσταντίνο, Σταυρογιάννη Γεώργιο, Τσέλιο Κωνσταντίνο και από τον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας, τον κ. Γιαννακό Δημήτριο.
Επίσης, στον συνδυασμό « ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ» υποψήφιοι από τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου είναι οι κ.κ. Κατσαγεώργης Αθανάσιος, Κανάβας Γεώργιος, Κυριακουλίδης Κλήμης και Κούτρας Βλάσιος.

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ

Έπειτα από ενέργειες του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου έχει επιτευχθεί συνεργασία με παιδικές κατασκηνώσεις στη Χαλκιδική όπου μπορούν να φιλοξενηθούν  παιδιά εμπόρων μελών του Συλλόγου με μειωμένη τιμή. Οι κατασκηνωτικές περίοδοι είναι :

• Α’ περίοδος: 18/06 -10/07/2009
• Β’ περίοδος: 10/07 -01/08/2009
• Γ’ περίοδος: 01/08 -23/08/2009
Όσοι ενδιαφέρονται για προγράμματα και τιμές να απευθύνονται στα γραφεία του Συλλόγου στα τηλέφωνα:  2421025479  &  2421022366 .

ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ Ε.Σ.Β ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΔΡΟΠΛΑΝΩΝ

Ομόφωνη είναι η στήριξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Σ.Β. στη λειτουργία της εταιρίας υδροπλάνων, που θα εξυπηρετεί τη συγκοινωνία με τα νησιά των Β. Σποράδων. Θα πρέπει οι όποιες δυσκολίες και κωλύματα να ξεπεραστούν καθώς είναι επιτακτική ανάγκη να διευκολυνθεί και βελτιωθεί η μετακίνηση των επισκεπτών – τουριστών από και προς τα νησιά, γεγονός που θα επιφέρει άμεσα οφέλη για την αγορά του Βόλου.

ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΜΠΟΡΩΝ

Μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου ενημέρωσαν τα γραφεία ότι το τελευταίο διάστημα επικοινώνησε τηλεφωνικά κάποια ιατρική εταιρεία με έδρα την Αθήνα, που δηλώνει ότι σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου θα διενεργήσει το επόμενο διάστημα ειδικές γονιδιακές ιατρικές εξετάσεις για καρκινικούς δείκτες σε χαμηλή τιμή για τα μέλη του Ε.Σ.Β. 
Ενημερώνουμε τους συναδέλφους της Μαγνησίας καμία συμφωνία, συνεργασία ή απλώς ενημέρωση δεν έγινε ποτέ μεταξύ του Συλλόγου και αυτής της εταιρείας κι όποια αναφορά στο όνομα του Συλλόγου κρίνεται εκ του πονηρού.
Καλούμε τους συναδέλφους να είναι επιφυλακτικοί και προσεκτικοί.