Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου ανακοινώνει προς το καταναλωτικό κοινό ότι, οι τακτικές θερινές «εκπτώσεις», θα πραγματοποιηθούν, όπως κάθε χρόνο, από την Τετάρτη, 15 Ιουλίου και έως την Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2009.
Οι εμπορικές επιχειρήσεις είναι έτοιμες να υποδεχθούν το καταναλωτικό κοινό και να το εξυπηρετήσουν με τα γνωστά υψηλά κριτήρια.
Καλούμε και πάλι τους καταναλωτές να πραγματοποιήσουν άφοβα τις αγορές τους, δείχνοντας εκ νέου την εμπιστοσύνη τους προς τις επιχειρήσεις μας και να εκμεταλλευθούν τις ευκαιρίες που τους προσφέρουν αυτήν την εποχή, αγοράζοντας άριστης ποιότητας προϊόντα, σε χαμηλές και σωστές τιμές, χωρίς άλλες «προϋποθέσεις» και λοιπά «προαπαιτούμενα».
Εφιστούμε ωστόσο την προσοχή στο αγοραστικό κοινό να μην εντυπωσιάζεται από επικοινωνιακού χαρακτήρα ανακοινώσεις, αλλά να πραγματοποιεί την αναγκαία έρευνα αγοράς, να συγκρίνει ποιοτικά χαρακτηριστικά, να αγοράζει βάσει της σχέσης ποιότητας και τελικής τιμής και όχι βάσει του τυχόν υπέρογκου ποσοστού έκπτωσης και – το κυριότερο- να μην καταφεύγει στο υπαίθριο εμπόριο, το οποίο παρέχει κακής ποιότητας προϊόντα, χωρίς καμία διασφάλιση και εγγύηση. 
Σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία της οικονομικής κρίσης, όπου ακόμη και η μικρότερη αγορά έχει την αξία της, η ώριμη καταναλωτική συμπεριφορά δεν εξυπηρετεί μόνο το αγοραστικό κοινό αλλά παράλληλα αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο για το υγιές, στεγασμένο και οργανωμένο εμπόριο.