Σήμερα, 04/01/2022 και ώρα 14:00 μ.μ. με παρουσία της συμβολαιογράφου κας Συρίβελη Μαρίας και του δικηγόρου κ. Γεωργίου Πλιάτσικα, του Α’ Αντιπροέδρου ΕΣΒ, κ. Σακελάρη Γεώργιο διεξήχθη η κλήρωση για τα 6 (έξι) ηλεκτρικά πατίνια & 6 (έξι) κράνη, όπως αυτή είχε οριστεί.

Η πρωτοχρονιάτικη κλήρωση 2022 του Εμπορικού Συλλόγου «Εσύ μπήκες?» υλοποιήθηκε κατά την περίοδο 05/12/2022 έως 31/12/2022, όπου οι 1619 φίλοι  καταναλωτές στήριξαν με τις αγορές τους τα συμβεβλημένα καταστήματα – μέλη μας  και συμμετείχαν στην κλήρωση  μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής στην ιστοσελίδα του ΕΣΒ, με την καταχώρηση της απόδειξης αγοράς τους άνω των 10€ .

Η κλήρωση διεξήχθη με ηλεκτρονική μορφή αλγόριθμου και εκτελέστηκε κάθε διαφάνεια στα αποτελέσματα μέσω της επιλογής αύξοντα αριθμού καταχώρισης,  όπου προέκυψαν 6 νικητές και 6 επιλαχόντες υποστηρίζοντας την πράξη ανταποδοτικότητας των τοπικών καταστημάτων στους φίλους καταναλωτές με έμπρακτη αγάπη, χαρίζοντας ηλεκτρικά πατίνια (YADEA).

 

Tα ονόματα των νικητών ανακοινώνονται βάσει της σειράς ηλεκτρονικής κλήρωσης κι όπως καταχωρήθηκαν από τους συμμετέχοντες στο σύστημα, χωρίς καμιά μετατροπή .

ΟΙ 6 ΝΙΚΗΤΕΣ

 ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΤΣΙΤΣΙΚΑ Ε****** ΟΙΚΟΣ ΤΕΧΝΗΣ ΝΕΜΠΗΣ *******322
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ Ι****** ΕΣΩΡΟΥΧΑ «ΒΑΣΩ» *******223
ΓΕΩΡΓΑΡΑ Ε****** WARDROBE *******495
ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ Τ************ MAISON *******580
ΓΑΛΙΔΗ Ε***** NATUREFUN& 4US COSMETICS *******363
MΠΕΤΑΣ Σ******* ΕΙΔΗ ΚΙΝΗΤΗΣ «ΓΑΤΟΣ» *******532

 

ΟΙ 6 ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ

ΖΑΦΕΙΡΙΔΗΣ Π***** ΟΙΚΟΣ ΤΕΧΝΗΣ ΝΕΜΠΗΣ *******971
ΠΑΤΣΙΟΥ Ι***** EVAGGELIA TSIROGIANNI *******778
ΜΠΡΙΚΑ Λ** MAISON *******135
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ Χ****** ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ «ΕΥΤΥΧΙΔΗΣ» *******202
AΛΕΞΙΟΥ Δ******* QUICIN MARKET *******007
ΚΑΡΕΚΛΑ Ε***** BABY HOME *******874

 

 

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν και προσωπικά μέσω αποστολής σύντομου γραπτού μηνύματος [sms] στον αριθμό κινητού τηλεφώνου που θα έχουν δηλώσει άλλως τηλεφωνικά στον σταθερό αριθμό τηλεφώνου που θα έχουν δηλώσει.

Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με οποιοδήποτε Νικητή του  Διαγωνισμού εντός χρονικού διαστήματος δέκα (10) εργάσιμων ημερών μετά την διεξαγωγή της κλήρωσης το σχετικό Δώρο του διαγωνισμού θα κατακυρώνεται στον αμέσως επόμενο επιλαχόντα.

Για την παραλαβή του Δώρου οι Νικητές πρέπει να προσέρχονται στα γραφεία του ΕΣΒ κατά τις ώρες 09.00-14.00 επιδεικνύοντας το Δελτίο Ταυτότητας ή  έγκυρο Διαβατήριο καθώς και την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς του προϊόντος υπογράφοντας ταυτοχρόνως δήλωση ότι παρέλαβαν το Δώρο.

Ευχαριστούμε τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου που στήριξαν την ενέργεια ανταποδοτικότητας στο καταναλωτικό κοινό της πόλης και τους φίλους καταναλωτές που δεν σταματούν να στηρίζουν τα τοπικά καταστήματα.

«Στηρίζω τα τοπικά καταστήματα,

Στηρίζω την πόλη που αγαπώ!»