Απαιτούμενα Δικαιολογητικά  Επιχείρησης

1)    Καταστατικό ή ΦΕΚ ή Αντίγραφο Δ.Ο.Υ. έναρξης επιτηδεύματος της δραστηριότητας της Επιχείρησης από την αντίστοιχη Δ.Ο.Υ.

2) Υπεύθυνη δήλωση με κατάσταση ετησίων μονάδων εργασίας σε βάθος ενός έτους από την ημέρα που προηγείται της υποβολής της αίτησης υπαγωγής στο πρόγραμμα (επισυνάπτεται Υπόδειγμα).
3)    Αντίγραφα της πρώτης σελίδας της Α.Π.Δ. ΙΚΑ, όπου απαιτείται (δεν αφορά σε επιχειρήσεις που δεν απασχολούν εργαζόμενους και προτίθενται να ενταχθούν στο Πρόγραμμα με μοναδικό/-ούς απασχολούμενο/-ους τον/τους εργοδότη/-ες) σε βάθος ενός έτους προ της υποβολής της αίτησης, από τα οποία να προκύπτουν οι δηλωθείσες ετήσιες μονάδες εργασίας.
4)    Προσύμφωνο συνεργασίας μεταξύ Επιχείρησης και πιστοποιημένου από  το ΕΚΕΠΙΣ, ΚΕΚ .
5)    Προσύμφωνο συνεργασίας μεταξύ Επιχείρησης και Συμβούλου Διαρθρωτικής Προσαρμογής.
6) Σχέδιο-θεματολογία Κατάρτισης, που θα περιλαμβάνει Προϋπολογισμό και Διάρκεια Υλοποίησης                  (το συντάσσει ο Σύμβουλος Προσαρμογής)
7)    Ασφαλιστική- φορολογική ενημερότητα σε ισχύ
8)    Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86 του Νομίμου Εκπροσώπου (επισυνάπτεται Υπόδειγμα)
9) Υπεύθυνη δήλωση σχετικά με τις ενισχύσεις ήσσονος σημασίας που τυχόν έχει λάβει η Επιχείρηση (επισυνάπτεται Υπόδειγμα)
10)     Άδεια λειτουργίας σε ισχύ κατά την ημερομηνία υποβολής της πρότασης, όπου αυτή απαιτείται ή υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 του ενδιαφερόμενου ότι στην περίπτωσή του δεν απαιτείται άδεια λειτουργίας.
11)     Συνοπτικό Σχέδιο Διαρθρωτικής Προσαρμογής σε μορφή pdf

(το συντάσσει ο Σύμβουλος Προσαρμογής)

Σημείωση: Οι υπεύθυνες δηλώσεις απαιτείται να επικυρωθούν με το γνήσιο υπογραφής του υπογράφοντος

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ (υπόδειγμα 1)

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ (υπόδειγμα 2)

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ (υπόδειγμα 3)



Developed with by Doitforme Team.

Privacy Preference Center