Η εμπορική αγορά του Βόλου προετοιμάζεται, εν όψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική περίοδο για τη λειτουργία των εμπορικών επιχειρήσεων, την οποία περιμένουν με έντονο ενδιαφέρον οι έμποροι αλλά και οι καταναλωτές και ήδη οι πρώτες Χριστουγεννιάτικες βιτρίνες στολίστηκαν.

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου αποφασίστηκε και φέτος να διοργανωθεί ο διαγωνισμός «Καλύτερη Χριστουγεννιάτικη Βιτρίνα» για τα καταστήματα-μέλη του Συλλόγου. Η αξιολόγηση θα γίνει από επιτροπή, στην οποία θα συμμετέχει κι η Ένωση Καταναλωτών Βόλου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους τηλεφωνικά έως την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου τηλ:24210-25479 & 24210-22366 ή στο e-mail: info@esv.gr . Τα καταστήματα των μελών του ΔΣ δεν συμμετέχουν στο διαγωνισμό.

 

Επίσης, προτρέπουμε τους επιχειρηματίες να στολίσουν τα καταστήματά τους, τοποθετώντας στην είσοδο την κόκκινη μοκέτα, όπως είθισται να γίνεται τα τελευταία χρόνια και πραγματικά δίνει μια ξεχωριστή και ιδιαίτερα γιορτινή εικόνα. Το κόστος είναι χαμηλό και οι έμποροι μπορούν να πάρουν προσφορές από τις αντίστοιχες τοπικές επιχειρήσεις.

Ο στολισμός θα πρέπει να ολοκληρωθεί έως τέλος Νοεμβρίου, καθώς την 1η Δεκεμβρίου 2016 θα γίνει η επίσημη φωταγώγηση της πόλης από τον Δήμο Βόλου και η αγορά μας θα πρέπει να είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους τουρίστες, επισκέπτες αλλά και τους καταναλωτές της πόλης μας.