Η εκδήλωση « Λευκή Νύχτα 2022», που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου στην πόλη μας , ήταν μια ανάταση χαράς και εξωστρέφειας έπειτα δυο συνεχόμενων χρόνων απομόνωσης και αποξένωσης λόγω της πανδημίας.

Η επιτυχία της είναι αποτέλεσμα μεγάλης προσπάθειας πολλών ανθρώπων που νοιάζονται για την ανάπτυξη και προβολή της τοπικής αγοράς.

Η απήχηση της εκδήλωσης ξεπέρασε τις προσδοκίες μας παρά τις καιρικές συνθήκες, αφού ο κόσμος έμεινε και πλημμύρισε την αγορά.

Η  «Λευκή Νύχτα» έγινε δημοφιλής θεσμός, που ο κόσμος αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή κι αυτό επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά.  Αποτυπώθηκε με τις καλύτερες εντυπώσεις η χαρούμενη και εορταστική διάθεση κατά μήκος της εμπορικής αγοράς, όπου μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στα δρώμενα διασκεδάζοντας αλλά και εκμεταλλευόμενοι τις πολύ καλές εκπτώσεις των εμπορικών καταστημάτων

Η επιτυχία της «Λευκής Νύχτας 2022» οφείλεται πρωτίστως σε όσους προσέφεραν τη βοήθεια τους και την στήριξη τους χωρίς δεύτερη σκέψη αλλά και στους φίλους καταναλωτές και επισκέπτες της πόλης , που ανταποκρίθηκαν και φέτος με μεγαλύτερη αποδοχή στο κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου κατακλύζοντας τους εμπορικούς δρόμους. Τα εμπορικά καταστήματα προσέφεραν τα είδη τους σε χαμηλές εκπτωτικές τιμές και οι φίλοι- πελάτες έμειναν ικανοποιημένοι.

 

Με ιδιαίτερη χαρά το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου δια μέσω του Πρόεδρου του, κου Οντόπουλου Απόστολου εκφράζει τις ευχαριστίες τους στους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης, την Περιφέρεια Θεσσαλίας για τη στήριξη της, το Δήμο Βόλου, που συντέλεσε στην οργάνωση των μουσικών εκδηλώσεων, το Επιμελητήριο Μαγνησίας, όπου χρόνια τώρα στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης στις προσπάθειες του Συλλόγου μας για την ανάπτυξη και προβολή της εμπορικής αγοράς και το Σύλλογο Ιδιοκτητών Μπαρ & Εστίασης Ν Μαγνησίας για τη συμμετοχή του και την προσφορά του στην προβολή της εκδήλωσης, το Σύλλογο Χρυσοχόων & Ωρολογοποιών Ν Μαγνησίας που συνέβαλε ως φορέας για την προώθηση της επαγγελματικής δραστηριότητας.

Ένα θερμό  ευχαριστώ στο μέλος μας Γερόπουλο Κ. και την εταιρεία «FRENZY» ως χορηγός της Λευκής Νύχτας 2022.

Tην Εταιρεία «Κεχαΐδης – Μουσική- Ήχος- φωτισμός» και συγκεκριμένα τον πρώην Πρόεδρο του ΕΣΒ κ. Κεχαΐδη Κων/νο για την υποστήριξη του στην αποτελεσματική οργάνωση της εκδήλωσης.

 

Ευχαριστούμε με τη σειρά :

Τους μουσικούς  που έπαιξαν με πολλή διάθεση – παρά τις δυσκολίες-  εκείνη τη βραδιά για όλους εμάς, το μουσικό συγκρότημα AppArtia, το μουσικό συγκρότημα CASSETTE, το μουσικό συγκρότημα Πάλσαρ, το μουσικό συγκρότημα Pianos Stories, το μουσικό σχήμα Εκείνες & Αυτός, το μουσικό συγκρότημα της Δέσποινας Σβερώνη , τον  Dj GEO και τον Dj Stefanos Stefanou.

Tο Θεσσαλικό ΙΕΚ –ΓΙΑΤΣΟΣ, το ΙΙΕΚ Δήμητρα, και το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360ο  ,  τα στελέχη και τους εκπαιδευομένους των σχολών  για τη διοργάνωση των μεγάλων εκδηλώσεων, «Γεύση & Γαστρονομία»  & «Αισθητική & Ομορφιά»

Τις σχολές Χορού “ Independence Studio” και “Dance Art Studio” για τις χορευτικές παραστάσεις .

Τα καταστήματα της οδού Σωκράτους & Άργους  για τη συμμετοχή τους.

Την Τροχαία Βόλου και τον Διοικητή κ. Κουλούρη Αθ. για την εύρυθμη λειτουργία της κυκλοφορίας και την άδεια απαγόρευσης τροχοφόρων επί των εμπορικών οδών.

Την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας και τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων, που τη βραδιά αυτή προσφέρθηκαν να είναι παρόντες παρέχοντας υγειονομική κάλυψη και α’ βοήθειες  σε περίπτωση ατυχημάτων.

Ευχαριστούμε θερμά όσους επιχειρηματίες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα να στηρίξουν τη «Λευκή Νύχτα» και  τους υπαλλήλους τους, που με χαμόγελο εξυπηρέτησαν το καταναλωτικό κοινό εκείνη τη νύχτα και τους φίλους καταναλωτές κι επισκέπτες που στήριξαν την εκδήλωση με την παρουσία τους και συνείσφεραν με την αγοραστική δύναμη τους τις τοπικές επιχειρήσεις.

Τέλος, ο Πρόεδρος του ΕΣΒ, κ Οντόπουλος ευχαριστεί τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την ενεργή τους δράση και συγκεκριμένα τον κ. Ζάντζο Μάξιμο που βοήθησε στην οργάνωση της εκδήλωσης.