Η επιτυχία της εκδήλωσης « Λευκή Νύχτα», που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Αυγούστου στην πόλη μας , ήταν μια προσπάθεια πολλών ανθρώπων που νοιάζονται για την ανάπτυξη και προβολή της τοπικής αγοράς. Η μεγάλη απήχηση της εκδήλωσης ξεπέρασε τις προσδοκίες μας, αφού ο κόσμος που πλημμύρισε την αγορά ήταν πολύ περισσότερος από πέρυσι. Η  «Λευκή Νύχτα» είναι μια εκδήλωση καλοκαιρινής  ατμόσφαιρας με χαρούμενη και εορταστική διάθεση κατά μήκος της εμπορικής αγοράς, όπου μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στα δρώμενα διασκεδάζοντας αλλά και εκμεταλλευόμενοι τις πολύ καλές εκπτώσεις των εμπορικών καταστημάτων.

Η επιτυχία αυτή οφείλεται πρωτίστως σε όσους προσέφεραν τη βοήθεια τους και την στήριξη τους χωρίς δεύτερη σκέψη αλλά και στους φίλους καταναλωτές και επισκέπτες της πόλης , που ανταποκρίθηκαν και φέτος με μεγαλύτερη αποδοχή στο κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου κατακλύζοντας τους εμπορικούς δρόμους. Τα εμπορικά καταστήματα προσέφεραν τα είδη τους σε χαμηλές εκπτωτικές τιμές και οι φίλοι- πελάτες έμειναν ικανοποιημένοι.

Με ιδιαίτερη χαρά ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, κ. Οντόπουλος Απόστολος εκφράζει τις ευχαριστίες τους στους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης, το Δήμο Βόλου, που συντέλεσε στην οργάνωση των μουσικών εκδηλώσεων, το Επιμελητήριο Μαγνησίας, όπου χρόνια τώρα στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης στις προσπάθειες του Συλλόγου μας για την ανάπτυξη και προβολή της εμπορικής αγοράς και την Ομοσπονδία Επαγγελματιών-Βιοτεχνών Ν. Μαγνησίας, που συνέβαλε ως φορέας για την προώθηση της επαγγελματικής δραστηριότητας.

 Ένα θερμό  ευχαριστώ στο μέλος μας κ. Μάλλη Μιχ. όπου το κατάστημα χρυσοχοΐας « ΧΡΥΣΟ & ΑΣΗΜΙ by Mallis» υπήρξε ο επίσημος χορηγός της Λευκής Νύχτας.  

Τον κ. Τόρη Γεώργιο, Δημοτικό Σύμβουλο Βόλου για την ευγενική χορηγία έναρξης της «Λευκής Νύχτας».

Tην Εταιρεία «Κεχαΐδης – Μουσική- Ήχος- φωτισμός» και συγκεκριμένα τον πρώην Πρόεδρο του ΕΣΒ κ. Κεχαΐδη Κων/νο για την εθελοντική συνεισφορά του στην αποτελεσματική οργάνωση της εκδήλωσης.

Την εταιρεία Ekrixis Event για την επίβλεψη της διοργάνωσης και τη διανομή μπαλονιών κατά τη διάρκεια της Λευκής Νύχτας.

Ακόμη, ευχαριστούμε το  Volonakinews.gr για την ευγενική του χορηγία, και ιδιαίτερα την κα Δώρα Μιχαήλ που κάθε φορά  είναι θερμός υποστηρικτής των εμπορικών εκδηλώσεων και της τοπικής αγοράς

 Τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ως χορηγοί επικοινωνίας: ΑΚΡΟΑΜΑ (          talk-radio), E-Thessalia.gr, e-volos.gr, iSTIGMES, lifevolos.gr, magnesianews.gr, myvolosnet, onVolos, Pagasitikos News, SECURNEWS, ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, Θεσσαλική Press, TheNewspaper.gr, voliotaki.gr, Volonakinews.gr, VOLOSDAY, AKROAMA, ράδιο ΒΕΡΑ(91.8), radio Marconi(96.1), Power (100.2), ΕΡΤ Βόλος, Perfect (103.3), Dee Jay(104.5), 1ENA, 98.6FM που συνέβαλαν στην προβολή και προώθηση της εκδήλωσης και τους φίλους δημοσιογράφους, που κάλυψαν ενημερωτικά τη βραδιά.

Ευχαριστούμε με τη σειρά :

Tο Θεσσαλικό ΙΕΚ –ΓΙΑΤΣΟΣ, το ΙΙΕΚ Δήμητρα, τη Σχολή ΒePro, τη Σχολή Βούλγαρη, τη  Σχολή Le Gourmet,  τα στελέχη και τους εκπαιδευομένους των σχολών  για τη διοργάνωση των μεγάλων εκδηλώσεων ,  «Γεύση & Γαστρονομία» και «Αισθητική & Ομορφιά» .

Τις επιχειρήσεις εστίασης, Grappa, Groove, Novel & Entra για το “Coctail Festival”  στην οδό Κονταράτου & Κουμουνδούρου.

Τα καταστήματα των οδών Σπ. Σπυρίδη & Σωκράτους για τη συνεισφορά τους σε μουσική εκδήλωση ,  τα καταστήματα της οδού Δημητριάδος & Ιωλκού, τα καταστήματα της οδού Ροζού & Ερμού και τα καταστήματα της οδού Γκλαβάνη  και τα καταστήματα της οδού Κ.Καρτάλη, που συμμετείχαν οικονομικά  για την κάλυψη των μουσικών εκδηλώσεων.

Τους μουσικούς  που έπαιξαν με διάθεση εκείνη τη βραδιά για όλους εμάς, το μουσικό συγκρότημαAppArtia, το μουσικό συγκρότημα Vol der No, το μουσικό συγκρότημα Πάλσαρ, το μουσικό συγκρότημαPianos Stories, το μουσικό σχήμα Εκείνες & Αυτός, το μουσικό συγκρότημα Cassetes Feat Ραφαέλλα Πινιατάρο και τον  τραγουδιστή Απόστολο Γκίκα (AG), τον  Dj Dimitris Iatropoulos, τη μουσική ομάδα τυμπάνων (Βαγγέλη Μπαντέλας, Ιάκωβος Μπαντιανούδης, Γιάννης Καραμανιώλας).

Την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας & Σποράδων κα Κολυνδρίνη Δωροθέα και τον Προϊστάμενο Δ/νσης Ανάπτυξης Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού κ. Πουρνάρα Νικ. για την στήριξη τους.

Την Τροχαία Βόλου και τον Διοικητή κ. Κουλούρη Αθ. για την εύρυθμη λειτουργία της κυκλοφορίας και την άδεια απαγόρευσης τροχοφόρων επί των εμπορικών οδών.

Τη Λέσχη Εθελοντών και τον κ. Πέτρο Γαβαλά που τη βραδιά αυτή προσφέρθηκαν να είναι παρόντες παρέχοντας υγειονομικές υπηρεσίες σε περίπτωση ατυχημάτων. 

Σε μια κρίσιμη περίοδο όπου η οικονομική ευχέρεια είναι περιορισμένη, το εμπόριο μαστίζεται είναι σημαντικό να ανταποκρινόμαστε με αισιοδοξία και με ευχάριστη διάθεση σε όσους καθημερινά στηρίζουν τις μικρές τοπικές επιχειρήσεις και τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες που παλεύουν να επιβιώσουν. Όλοι εμείς είμαστε δίπλα σε κάθε επιχειρηματία και τον καλούμε να στηρίξει τον  Εμπορικό Σύλλογο Βόλου, γιατί μόνο μαζί είναι  δυνατόν να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και να βρούμε λύσεις.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά όσους επιχειρηματίες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα να στηρίξουν τη «Λευκή Νύχτα» και  τους υπαλλήλους τους, που με χαμόγελο εξυπηρέτησαν το καταναλωτικό κοινό εκείνη τη νύχτα.