Σε πνεύμα χαράς και διασκέδασης κινήθηκε και φέτος η εμπορική αγορά στα πλαίσια της φετινής Λευκής Νύχτας 2023, την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023.

Τα εμπορικά καταστήματα άνοιξαν τις πόρτες τους στους καταναλωτές με δελεαστικές προσφορές και προσέφεραν τα προϊόντα τους σε χαμηλές τιμές. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε και απόλαυσε μια βραδιά με απόλυτη γιορτινή διάθεση.

Η απήχηση της εκδήλωσης ξεπέρασε τις περσινές προσδοκίες μας κι όπως φάνηκε η εμπορική αγορά στον κέντρο του Βόλου πλημμύρισε με κόσμο.

Η  «Λευκή Νύχτα» αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά ως ο πιο  δημοφιλής θεσμός της εμπορικής αγοράς. Η επιτυχία της οφείλεται πρωτίστως σε όσους προσέφεραν τη βοήθεια τους και την στήριξη τους και κυρίως στους φίλους καταναλωτές και επισκέπτες της πόλης , που έχουν αγκαλιάσει το «θεσμό» στηρίζοντας τα τοπικά εμπορικά καταστήματα.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου με ιδιαίτερη χαρά εκφράζει τις βαθύτατες ευχαριστίες του στους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης το Δήμο Βόλου, που συντέλεσε στην οργάνωση των μουσικών εκδηλώσεων, το Επιμελητήριο Μαγνησίας, όπου  στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης στις προσπάθειες του Συλλόγου μας για την ανάπτυξη και προβολή της εμπορικής αγοράς, τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Η Καλλίστη» και τα μέλη του για τη μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης, το Σύλλογο Ιδιοκτητών Μπαρ & Εστίασης Ν. Μαγνησίας για την προσφορά του στην προβολή της εκδήλωσης και την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την στήριξη της.

Ένα θερμό  ευχαριστώ στο μέλος μας Γερόπουλο Κ. και την εταιρεία «FRENZY» ως χορηγός της Λευκής Νύχτας 2023.

Για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση και τη στήριξη του θεσμού ευχαριστούμε το Θεσσαλικό ΙΕΚ –ΓΙΑΤΣΟΣ, το ΙΙΕΚ Δήμητρα,  το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360ο  , και το ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ ΙΙΕΚ Δήμου Βόλου , τα στελέχη και τους εκπαιδευομένους των σχολών  για τη διοργάνωση των μεγάλων εκδηλώσεων, «Γεύση & Γαστρονομία»  & «Αισθητική & Ομορφιά» .

Επίσης, τις σχολές Χορού “ MOVE YOUR BODY” της Παναγιώτας Στεργίου  και “Dance Miracle” της Δέσποινας Ιωαννίδου για τις χορευτικές παραστάσεις .

Ευχαριστούμε την Τροχαία Βόλου και ιδιαίτερα τον Διοικητή κ. Βαρβάρη Στ. για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και την άδεια απαγόρευσης τροχοφόρων επί των εμπορικών οδών, τη Δημοτική Αστυνομία και την Αντιδήμαρχο της κα Μορφογιάννη Αν., και τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας – Ανακύκλωσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Μαλαματίνη Απ. για τη συμβολή τους στη λειτουργία της πεζοδρόμησης.   Όπως επίσης και τον Αντιδήμαρχο Τοπικής Ανάπτυξης  και Επιχειρηματικότητας   κ. Καπουρνιώτη Μιχ. για τη στήριξη του.

Ακόμα, ευχαριστούμε  την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας και τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων, που τη βραδιά αυτή προσέφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες υγειονομικής κάλυψης και α’ βοηθειών σε περίπτωση ατυχημάτων.

Ευχαριστούμε θερμά όσους επιχειρηματίες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα να στηρίξουν τη «Λευκή Νύχτα» και τους υπαλλήλους τους, που με χαμόγελο εξυπηρέτησαν το καταναλωτικό κοινό και τους φίλους καταναλωτές κι επισκέπτες που στήριξαν την εκδήλωση με την παρουσία τους και συνείσφεραν με τις αγορές τους στις τοπικές επιχειρήσεις.

Τέλος, ο Πρόεδρος του ΕΣΒ, κ Οντόπουλος ευχαριστεί τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την ενεργή τους δράση και τον Β’ Αντιπρόεδρο κ. Ζάντζο Μάξιμο που ανέλαβε τη διοργάνωση της εκδήλωσης.