Το 2023 έφυγε αφήνοντας πολλές πληγές στην εμπορική αγορά, ωστόσο παρά τις δυσκολίες τα εμπορικά καταστήματα της πόλης «έβαλαν τα γιορτινά τους» και τα καταστήματα- μέλη του Εμπορικού Συλλόγου κατάφεραν να μεταφέρουν το εορταστικό πνεύμα και την ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων διακοσμώντας τις βιτρίνες τους με πρωτοτυπία και δημιουργικότητα, κυρίως με αγάπη για όλους τους καταναλωτές.

Την τεράστια αυτή προσπάθεια με ιδιαίτερη χαρά τα διακεκριμένα μέλη της  κριτικής επιτροπής, κα Δραντάκη Χρύσα (Κοινωνιολόγος της Τέχνης), κα Λίλια Γεωργουλά (Εικαστικός) και κος Λευτέρης Πλαβός (Αρχιτέκτονας) αξιολόγησαν με κριτήριο το «μη αναμενόμενο», που προσέλκυε το βλέμμα και την επιμέλεια στον εξωτερικό διάκοσμο. Βάσει των παραπάνω ανακοινώνονται οι πιο χριστουγεννιάτικες βιτρίνες της αγοράς μας, οι οποίες ξεχώρισαν στο διαγωνισμό «Χριστουγεννιάτικη Βιτρίνα 2023».

Το 1Ο βραβείο απονέμεται στο κατάστημα : WARDROBE   / ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ του μέλους  ΜΑΚΡΗ ΙΩΑΝΝΑ ( ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 28)

Το 2ο βραβείο απονέμεται στο κατάστημα : ADLEY / ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ του μέλους ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ( ΓΚΛΑΒΑΝΗ 20)

Το 3ο βραβείο  απονέμεται στο κατάστημα: AZZURO / ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ του μέλους ΖΥΓΟΥΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  ( ΣΠ. ΣΠΥΡΙΔΗ 64)

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου αποδίδει τα πιο θερμά συγχαρητήρια στις νικήτριες του διαγωνισμού και  σε όλα τα συμμετέχοντα καταστήματα που, όχι μόνο στηρίζουν τον θεσμό του χριστουγεννιάτικου διακόσμου αλλά και προσφέρουν με πολλή αγάπη και διάθεση  την πιο εορταστική βιτρίνα  των καταστημάτων τους , για να μεταφέρουν τη χριστουγεννιάτικη διάθεση στην εμπορική αγορά μας.

  

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΔΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
AUTOBALDUMIS ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΛΥΜΕΡΗ – Ι.ΚΑΡΤΑΛΗ 5Α
CUKA ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ Δ.ΔΑΛΕΖΙΟΥ 1 & 28ης ΟΚΤ.
ELFORSAM ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΣΠ. ΣΠΥΡΙΔΗ & ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ
HOUSE ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 13Α
MAISON ΕΠΙΠΛΑ – ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΕΡΜΟΥ 107 & ΚΟΥΤΑΡΕΛΙΑ
NICE DAY by Iro karasmanoglou ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 17
VANILLIA ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΣΠ. ΣΠΥΡΙΔΗ 55
ΑΦΗ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ 32
ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ & ΣΠΙΤΙΟΥ ΕΡΜΟΥ 248& ΓΑΜΒΕΤΑ
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΕΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 174
ΜΑΤΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ 39
ΟΙΚΟΕΝΔΥΣΗ ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ  

Π.ΜΕΛΑ 45 & 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

 

Τέλος , ο  Εμπορικός Σύλλογος Βόλου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στα μέλη της κριτικής επιτροπής  κα Δραντάκη Χρύσα (Κοινωνιολόγος της Τέχνης), κα Λίλια Γεωργουλά (Εικαστικός) και κο Λευτέρη Πλαβό (Αρχιτέκτονας), οι οποίοι επιτέλεσαν ένα δύσκολο έργο ως προς την αξιολόγηση και την διεξαγωγή των αποτελεσμάτων.

Σας ευχόμαστε Καλή και Δημιουργική Χρονιά!