ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΛΟΥ

Σκενδεράνη 4, 5ος όροφος, 38 221 Βόλος Τηλ: 24210-25479 Fax: 24210-22366

Email: esvolos@otenet.gr

ΠΕΡΙΛΗΨΗ – ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΟΛΟΥ

με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα προσφορά και αντικείμενο την «Σύνταξη κλαδικού σχεδίου διαρθρωτικής προσαρμογής επιχειρήσεων μελών του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου» στο πλαίσιο της σχετικής πρόσκλησης της Επαγγελματικής Κατάρτισης Α.Ε. για το πρόγραμμα Διαρθρωτική Προσαρμογή των Επιχειρήσεων εντός της Οικονομικής Κρίσης,  θεματικός άξονας  2 «Ενίσχυση προσαρμοστικότητας του ανθρώπινου δυναμικού και των επιχειρήσεων», άξονας προτεραιότητας 4, Ενίσχυση της προσαρμοστικότητας του ανθρώπινου δυναμικού και των επιχειρήσεων στις 8 Περιφέρειες Στόχου Σύγκλισης: Kρήτη, Ιόνια Νησιά, Β. Αιγαίο, Ανατολική Μακεδονία & Θράκη, Ήπειρος, Θεσσαλία, Δυτική Ελλάδα και Πελοπόννησος, του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού».

Αναθέτουσα Αρχή : Εμπορικός Σύλλογος Βόλου, Σκενδεράνη 4, 5ος όροφος, Βόλος 38 221.

Το Έργο σύνταξη κλαδικού σχεδίου διαρθρωτικής προσαρμογής επιχειρήσεων μελών του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου περιλαμβάνει τα εξής:

  1. Τη σύνταξη του Κλαδικού Σχεδίου Διαρθρωτικής Προσαρμογής. Το ΚΣΔΠ, εξειδικεύεται  υποχρεωτικά σε Δράσεις Κατάρτισης και προσδιορίζει την αναγκαιότητα ή μη των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών για τις επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν και θα εγκριθούν στην Πρόσκληση Β της ΕΚΑΕ.
  2. Την υποστήριξη των επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν στην  Πρόσκληση Β της ΕΚΑΕ, για την υποβολή  του φακέλου υπαγωγής στο Πρόγραμμα (αίτηση ένταξης και συνοπτικά σχέδια διαρθρωτικής προσαρμογής τους)
  3. Την ομαδοποίηση των εργαζομένων των επιχειρήσεων για τη συμμετοχή τους σε προγράμματα Κατάρτισης, όπως θα προκύψουν από τα Σχέδιο Διαρθρωτικής Προσαρμογής
  4. Τη σύνταξη επικαιροποιημένου Κλαδικού Σχεδίου Διαρθρωτικής Προσαρμογής σύμφωνα με τον τελικό αριθμό των επιχειρήσεων που θα υπαχθούν ως Δικαιούχοι στην Πρόσκληση Β’.
  5. Την υποστήριξη του Συλλόγου για την υλοποίηση και παρακολούθηση  του Κλαδικού Σχεδίου Διαρθρωτικής Προσαρμογής.
  6. Την υποβολή Τεχνικών Δελτίων Πράξης και  τη σύνταξη Δελτίων Δήλωσης Δαπανών και Δελτίων Παρακολούθησης Πράξης των επιχειρήσεων που θα ενταχθούν στην Πρόσκληση Β.
  7. Συμβουλευτικές Υπηρεσίες: Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για θέματα επιχειρηματικής λειτουργίας και  Ανθρώπινου Δυναμικού των επιχειρήσεων.

Το προϋπολογιζόμενο τίμημα του συνόλου της σχετικής σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των πενήντα έξι  χιλιάδων ευρώ (56.000 €) συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, ο οποίος θα ισχύει κατά την ημερομηνία έκδοσης του παραστατικού πληρωμής. Το έργο συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό  Κοινωνικό Ταμείο  και κατά 20% από Εθνικούς Πόρους.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα,  που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα ή σε άλλο κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) ή σε τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει τη Συμφωνία Δημοσίων Συμβάσεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, η οποία κυρώθηκε με τον Ν. 2513/1997, και έχουν αντικείμενο συναφές με το υπό παρόν  έργο και πληρούν τους όρους που καθορίζονται στο τεύχος προκήρυξης του έργου.

Οι προσφορές θα υποβάλλονται καθημερινά στο γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου, Σκενδεράνη 4, 5ος όροφος, Βόλος, ώρες 09.00 – 13.00 μέχρι και τις 9/3/2011 και ώρα 13.00.

Προσφορές που παραλαμβάνονται από τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα, δε λαμβάνονται υπόψη και επιστρέφονται.

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στα γραφεία Εμπορικό Σύλλογο Βόλου από την αρμόδια Επιτροπή.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΟΛΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μαγαλιός Αλέξανδρος

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Κλεφτάκη Βασιλική