Όλοι γνωρίζουμε πως η αγαπημένη μας πόλη, ο Βόλος, και το όμορφο Πήλιο δοκιμάστηκαν σκληρά το Σεπτέμβριο του 2023 από τις πρωτοφανείς κακοκαιρίες “Daniel” και  “Elias”.  Οι ανεπανόρθωτες ζημιές στο αστικό δίκτυο της πόλης και οι «βιβλικές» καταστροφές στα παράλια του Πηλίου επουλώνονται αργά και σταθερά, γι’ αυτό καλούμε όλη την Ελλάδα να στηρίξει την τοπική επιχειρηματικότητα του Βόλου.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου δημιούργησε την ιστοσελίδα www.raininghope.gr ,  όπου τοπικές επιχειρήσεις – μέλη του Συλλόγού μας διαθέτουν ηλεκτρονικό κατάστημα ή σελίδα στα κοινωνικά δίκτυα για να γίνουν αγορές και αποστολές σε όλη την Ελλάδα. Αποτελεί μια πανελλαδική καμπάνια στοχευμένη με σημαντικό προϋπολογισμό χορηγούμενων διαφημίσεων στα κοινωνικά δίκτυα (facebook, instagram κα), στα πλαίσια εξωστρέφειας της τοπικής αγοράς για την ενίσχυση και τη στήριξη των μικρών και πληγεισών επιχειρήσεων της πόλης.
Στο Raininghope.gr ο καθένας / η καθεμιά  βρίσκει ό,τι χρειάζεται ενώ παράλληλα στηρίζει μια επιχείρηση που έχει ανάγκη «να σηκωθεί στα πόδια της».
Υπάρχουν κατηγορίες για όλα τα είδη κι επιλογές σύμφωνα με ό,τι ταιριάζει στον καθένα /στην καθεμιά. Μέσω της ιστοσελίδας μπορείς κι εσύ με ευκολία να επισκεφθείς όποιο e-shop σου αρέσει και να κάνεις τις αγορές σου άνετα και γρήγορα. Οι Βολιώτικες Επιχειρήσεις διαθέτουν επαγγελματισμό κι αξιοπιστία, λειτουργούν ως φυσικά καταστήματα και είναι διαθέσιμα να σε εξυπηρετήσουν για ό,τι έχεις ανάγκη.
Η ιστοσελίδα Raininghope.gr υλοποιήθηκε για να προσφέρει την ελπίδα στην τοπική αγορά.  Σκοπός της είναι η ταχεία ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και η απρόσκοπτη επαναλειτουργία πολλών επιχειρήσεων και εμπόρων που πραγματικά έχασαν τις δουλειές τους.

Με ένα « Κλικ » στηρίζω τις Bολιώτικες επιχειρήσεις,
Πλημμυρίζω τον Βόλο με Ελπίδα !

RAINING HOPE