Παράταση καταβολής και αναστολή είσπραξης βεβαιωμένων οφειλών για τα φυσικά και νομικά πρόσωπα που επλήγησαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές βροχοπτώσεις, πλημμύρες) που εκδηλώθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2023

Παρατείνονται μέχρι και την 06.11.2023 οι προθεσμίες καταβολής των βεβαιωμένων στις Δ.Ο.Υ./Κ.Ε.ΜΕ. ΕΠ./Κ.Ε.ΦΟ.ΜΕ.Π./ΚΕ.Β.ΕΙΣ. οφειλών, οι οποίες λήγουν ή έληξαν από 04.09.2023 μέχρι και 06.11.2023, των φυσικών και νομικών προσώπων και οντοτήτων με κύρια κατοικία ή έδρα ή εγκατάσταση στις περιοχές:
i. Δημοτική Κοινότητα Αερινού της Δημοτικής Ενότητας Φερών του Δήμου Ρήγα Φεραίου της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, Δήμος Αλοννήσου και ΔήμοςΣκοπέλου της Περιφερειακής Ενότητας Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
ii. Δημοτική Κοινότητα Μ. Περιβολακίου της Δημοτικής Ενότητας Φερών του Δήμου Ρήγα Φεραίου της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
iii. Δημοτικές Κοινότητες Βελεστίνου και Αγίου Γεωργίου της Δημοτικής Ενότητας Φερών, Δημοτικές Κοινότητες Καναλίων, Κερασιάς, Στεφανοβικείου και Ριζομύλου της Δημοτικής Ενότητας Κάρλας και Δημοτική Ενότητα Κεραμιδίου του Δήμου Ρήγα Φεραίου της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
iv. Δημοτική Κοινότητα Περιβλέπτου της Δημοτικής Ενότητας Φερών του Δήμου Ρήγα Φεραίου της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
v. Δήμος Ζαγοράς- Μουρεσίου της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
vi. Δήμος Νοτίου Πηλίου της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας και ειδικότερα Κοινότητες Αργαλαστής, Μετοχίου και Ξινόβρυσης της Δημοτικής Ενότητας Αργαλαστής, Κοινότητες Αφετών Νεοχωρίου, Συκής, Πρόπαν (Καλαμακίου) και Λαμπινούς της Δημοτικής Ενότητας Αφετών, Κοινότητα Τρικερίου της Δημοτικής Ενότητας Τρικερίου, Κοινότητες Μηλεών, Βυζίτσας, Πινακατών, Καλών Νερών, Αγίου Γεωργίου Νηλείας της Δημοτικής Ενότητας Μηλεών, Κοινότητες Λαύκου, Μηλίνας και Προμυρίου της Δημοτικής Ενότητας Σηπιάδος.
vii. Δήμος Βόλου της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
viii. Δήμος Αλμυρού της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
ix. Δήμος Σκιάθου της Περιφερειακής Ενότητας Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ