Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου πραγματοποίησε την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022 ενημερωτική συνάντηση για τα έργα αντικατάστασής δικτύου ύδρευσης που θα εκτελεστούν στην περιοχή της εμπορικής αγοράς από τις οδούς Ξενοφώντος έως Φιλελλήνων & από Γαλλίας έως Αργοναυτών. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος ΔΕΥΑΜΒ, κ. Τόρης Γεώργιος, οι μηχανικοί του έργου κι ο εργολάβος του έργου προκειμένου να ενημερώσουν τους εμπόρους για τις διαδικασίες και την εξέλιξη του.

Στη συνάντηση προσκλήθηκαν όλοι οι έμποροι, που τα καταστήματά τους εδρεύουν στην περιοχή , διανεμήθηκαν προσκλήσεις σε μέλη και μη μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, γιατί το θέμα των έργων αφορά  όλους τους εμπόρους ανεξαιρέτως.  Τέθηκαν ερωτήσεις και οι υπεύθυνοι δεσμεύτηκαν ότι η υλοποίηση του έργου θα έχει όση το δυνατόν λιγότερη όχληση για τα εμπορικά καταστήματα. Τέλος, προσδιορίστηκε ότι η υλοποίηση του έργου θα είναι τρίμηνης διάρκειας, μηνών Ιανουαρίου – Μαρτίου 2023 και δεν θα επηρεάσει την καταναλωτική δράση της πασχαλινής περιόδου.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου ευχαριστεί τους εμπόρους που παρευρέθηκαν στη χθεσινή συνάντηση εκτιμώντας το χρόνο τους και το ενδιαφέρον τους για την ανάπτυξη της εμπορικής αγοράς.