Αγαπητά μέλη,

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου σας καλεί  την 17η Νοεμβρίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:30 π.μ., με τη δυνατότητα τηλεδιάσκεψης για μια ανοιχτή συζήτηση θεμάτων που αφορούν το τοπικό εμπόριο και προβλημάτων που προκύπτουν από τις συνέπειες της πανδημίας COVID-19 τόσο στο κοινωνικό  όσο και στο οικονομικό επίπεδο .

Όπως έχει οριστεί σύμφωνα με τις διατάξεις περί απαγόρευσης συναθροίσεων,  η συζήτηση των μελών  θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη μέσω της εφαρμογής ZOOM.

Kαλούνται όλα τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου να συμμετέχουν  στη συζήτηση σε από απόσταση σε πραγματικό χρόνο μέσω τηλεδιάσκεψης.

Για τη συμμετοχή τους τα μέλη του Συλλόγου πρέπει να ακολουθήσουν  τον σύνδεσμο που θα σταλεί στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) , εφόσον έχουν εγκαταστήσει την εφαρμογή τηλεδιάσκεψης ZOOM στα κινητά τηλέφωνα (smartphone ή tablet) ή στον υπολογιστή τους από το store.

Όσα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου δεν έχουν ενημερώσει για την προσθήκη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στα στοιχεία τους, παρακαλούνται όπως το στείλουν με Ονοματεπώνυμο και Επωνυμία Καταστήματος  στην ηλεκτρονική διεύθυνση  info@esv.gr ή επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία τηλεφωνικά (2421025479) ώρες 10:00 -12:00.