Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου αποφάσισε και όρισε τις ημερομηνίες διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης για τη διενέργεια αρχαιρεσιών την Πέμπτη 06 Ιουλίου 2023.

Καλούνται λοιπόν τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Μαγνησίας (Δημητριάδος 176, 2ος όροφος).

Σύμφωνα με το καταστατικό οι ημερομηνίες που ορίζονται για την διεξαγωγή της Α’  Γενικής Συνέλευσης  είναι η  Τετάρτη  21 Ιουνίου , της Β’ είναι η  Τετάρτη  28 Ιουνίου  και της Γ’ είναι η Τετάρτη  05 Ιουλίου 2023 .

 

Σε περίπτωση μη απαρτίας κι αναβολών των δύο πρώτων  Γ.Σ., η Γ’ και τελική Γ.Σ.  θα πραγματοποιηθεί  Τετάρτη  05 Ιουλίου 2023  και ώρα 18:00 μ.μ.

 

Θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

 

  1. Ορισμός Εφορευτικής Επιτροπής Αρχαιρεσιών ΕΣΒ
  2. Εκλογή οργάνων Διοίκησης Εμπορικού Συλλόγου Βόλου  και Αντιπροσώπων για την ΟΕΜΕΘ

 

 

 ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΟΛΟΥ

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου αποφάσισε και όρισε την ημερομηνία  διεξαγωγής αρχαιρεσιών την 6η  Ιουλίου 2023, ημέρα Πέμπτη.

 

Όλα τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στην εκλογική διαδικασία

  1. για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου
  2. για την εκλογή αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας
  3. για την εκλογή Ελεγκτικής Επιτροπής

 

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα  ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, της Ελεγκτικής Επιτροπής , καθώς και ως Αντιπρόσωποι στην ΟΕΜΕΘ, ή της Εφορευτικής Επιτροπής  πρέπει να υποβάλλουν αίτηση υποψηφιότητας έως το Σάββατο 17/06/2023 και ώρα 15:00 στη γραμματεία του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου.

Για την παραλαβή εντύπου υποψηφιότητας τα μέλη απευθύνονται στη γραμματεία τηλεφωνικά : 2421025479  ή ηλεκτρονικά : info@esv.gr (θέμα: Αίτημα υποψηφιότητας ).

 

Επίσης, τα μέλη μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία για να ενημερωθούν για όποια οικονομική εκκρεμότητα των συνδρομών τους, προκειμένου να συμμετέχουν στη Γενική Συνέλευση και στην εκλογική διαδικασία.