Πρόσκληση ενδιαφέροντος συνεργασίας απευθύνει ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου προς Συμβουλευτικές Εταιρίες για συμβουλευτικές υπηρεσίες στα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου.

Οι ενδιαφερόμενες εταιρίες καλούνται να υποβάλλουν πρόταση συνεργασίας με θέματα που εγκύπτουν στον τομέα  Συμβουλευτικής Επιχειρήσεων :

  • Χρηματοδοτικά Προγράμματα
  • Επενδυτικά & Αναπτυξιακά Προγράμματα
  • Σύνταξη Επιχειρηματικού σχεδίου
  • Συμβουλευτική Επιχειρήσεων
  • Αναδιαρθρώσεις Οφειλών

 

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ :

  1. Η εταιρεία οφείλει να έχει έδρα στην πόλη του Βόλου ή υποκατάστημα.
  2. Η εταιρία έχει την υποχρέωση να είναι εγγεγραμμένο μέλος του ΕΣΒ και να έχει προβεί σε τακτοποίηση των οικονομικών υποχρεώσεων της.
  3. Για τη σύναψη συμφώνου συνεργασίας να διαθέτει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα.
  4. Λαμβάνεται υπόψιν η φερεγγυότητα και οι διακρίσεις της εταιρίας ως αξιόπιστος οργανισμός υπηρεσιών, η οποία θα αποδεικνύει τη σχετική εμπειρία και είναι απαραίτητη στην παρουσίαση του έργου της.
  5. Η εταιρία που θα προκριθεί και θα αναλάβει την ενημέρωση των μελών του ΕΣΒ δύναται να διοργανώσει μία ή και περισσότερες ενημερωτικές θεματικές ημερίδες υπό την προϋπόθεση να αναλαμβάνει την οργάνωση και το κόστος διεξαγωγής της.
  6. Ο ΕΣΒ καλείται ως υποστηρικτής και χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης , προβαίνοντας σε άμεση επικοινωνία της εταιρίας με τα μέλη του ΕΣΒ ή και άλλους παραγωγικούς φορείς.

 

ΟΡΟΙ :

  1. Υποβολή δήλωσης ενδιαφέροντος ισχύει από : 01/03/2024 έως 31/3/2024
  2. Η αποστολή δήλωσης ενδιαφέροντος πραγματοποιείται με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο email : info@esv.gr με θέμα « ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΒ »
  3. Είναι υποχρεωτικό να αναγράφονται τα στοιχεία του υπευθύνου της εταιρίας , ο ρόλος και ο σκοπός της εταιρίας , τα στοιχεία επικοινωνίας και το λογότυπο της εταιρίας.
  4. Η απόφαση συνεργασίας κρίνεται κατόπιν συναντήσεως με τους υπευθύνους και την τελική έγκριση των μελών Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου.