Στα πλαίσια κοινωνικής αλληλεγγύης οι εμπορικοί σύλλογοι , Εμπορικός Σύλλογος Βόλου και η Ένωση Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Αλμυρού προσέφεραν στο Νοσοκομείο Βόλου 14 παλέτες εμφιαλωμένου νερού για την κάλυψη αναγκών των ασθενών  του.

Έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με την Διοίκηση του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου και την ενημέρωση επιτακτικής ανάγκης νερού για την λειτουργία της μονάδας και την φροντίδα των ασθενών του νοσοκομείου Βόλου, χθες το πρωί ημέρα Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 μεταφέρθηκαν 14 παλέτες εμφιαλωμένου νερού στην είσοδο του νοσοκομείου.

Στη διαδικασία της μεταφοράς και παραλαβής παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΕΣΒ, κ. Οντόπουλος Απ, ο Β’ Αντιπρόεδρος ΕΣΒ, κ. Ζάντζος Μαξ., ο Ταμίας της Ένωσης Ε.Β. Αλμυρού, κ. Μπέκος Χαρ. και τα μελη του ΔΣ ΕΣΒ,  κα Σαμουηλίδη Έλλη και Γάτος Κρίτων .

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου εκφράζει την αγωνία του για τις επόμενες μέρες και ευελπιστεί στη γρήγορη αποκατάσταση του δικτύου ύδρευσης καθώς η υγειονομική ανάγκη της περιοχής της Μαγνησίας αλλά και του Θεσσαλικού κάμπου είναι επιτακτική και μέγιστη.