Ο Πρόεδρος του Eμπορικού Συλλόγου Βόλου,  κος Οντόπουλος Απ. και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων,  κος Δαλιάνης Απ. συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΜΒ,  κο Κοπάνα Αργ προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα που αφορούν την εκτέλεση έργων της ΔΕΥΑΜΒ επί των οδών της εμπορικής αγοράς.

Σε σχετική συζήτηση έγινε η ενημέρωση προγραμματισμού των έργων, που ήδη εκτελούνται επί της οδού Τ. Οικονομάκη και έπεται μέχρι  τέλη Μαϊου να υλοποιηθούν  οι εργασίες στις καθέτους οδούς (μεταξύ Βασσάνη και Γκλαβάνη)  από το ύψος 28ης Οκτωβρίου έως Γαλλίας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου πρότεινε και η ΔΕΥΑΜΒ αποδέχθηκε  να ξεκινήσουν οι εργασίες στην οδό Ερμού και μεταξύ των οδών Κοραή έως Φιλελλήνων, τους μήνες Σεπτέμβριο – Οκτώβριο με στόχο την ολοκλήρωσή τους τέλη Νοέμβρη 2024,  προκειμένου η εμπορική αγορά να είναι έτοιμη για την εορταστική περίοδο και να μην υπάρχει όχληση τους καλοκαιρινούς μήνες .

Μετά την περίοδο του Πάσχα θα πραγματοποιηθεί ξανά συνάντηση του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου προκειμένου να προγραμματιστεί εκ νέου οποιαδήποτε αλλαγή στις εργασίες που αφορούν τον κεντρικό ιστό της αγοράς αλλά και πιθανή σύγκληση μελών του ΕΣΒ για να υπάρξει απευθείας ενημέρωση.

Σε κλίμα συνεργασίας έκλεισε η συνάντηση με την  πρόθεση του Προέδρου της ΔΕΥΑΜΒ να συμβάλλει στην ολοκλήρωση του έργου με την λιγότερο δυνατή όχληση και ταλαιπωρία για τους επαγγελματίες.