Σε κλίμα καλής συνεργασίας συναντήθηκε χθες, Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023, ο Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, κ. Οντόπουλος Απόστολος, με τον Δήμαρχο Βόλου κ. Μπέο Αχιλλέα προκειμένου να συζητήσουν για την πορεία των έργων αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης στον εμπορικό ιστό της πόλης.
Αναντίρρητα, το έργο αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης υλοποιείται με γνώμονα την αναβάθμιση ποιότητας ζωής των πολιτών και εκσυγχρονισμού της πόλης. Στο πλαίσιο αυτό αναθεωρήθηκε το χρονοδιάγραμμα εργασιών που αφορούν τον ιστό της εμπορικής αγοράς, καθώς υπήρξαν καθυστερήσεις λόγω αστάθμητων παραγόντων.
Ο Πρόεδρος, κ. Οντόπουλος Απόστολος, εξέφρασε την ανησυχία του για την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων του έργου και αναφέρθηκε στην σημαντικότητα της πασχαλινής εμπορικής περιόδου, κατά την οποία για κανέναν λόγο δεν θα έπρεπε να υπάρξουν δυσκολίες στην ελεύθερη πρόσβαση και κυκλοφορία των καταναλωτών. Αντίστοιχα, ο Δήμαρχος Βόλου κ. Μπέος Αχιλλέας αντιλαμβανόμενος την σπουδαιότητα της περιόδου, διαβεβαίωσε ότι η πασχαλινή εμπορική περίοδος δεν θα επηρεαστεί και η ολοκλήρωση του έργου θα αποπερατωθεί με την μικρότερη δυνατή όχληση στην αγορά. Μάλιστα τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση από τη μεριά του Δήμου Βόλου.