Έπειτα από συνάντηση με την Τροχαία Βόλου και τη Δημοτική Αστυνομία την προηγούμενη εβδομάδα , χθες ημέρα Πέμπτη 27 Απριλίου 2023 ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου πραγματοποίησε συνάντηση, έπειτα από πρόσκληση,  με σκοπό τη σύσταση επιτροπής , η οποία ορίστηκε ως «Επιτροπή Κυκλοφοριακών Ζητημάτων Εμπορικού Κέντρου».

Η Επιτροπή απαρτίζεται από τον Πρόεδρο Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, κο Οντόπουλο Απ., τον Διοικητή Τροχαίας Βόλου, κο Βαρβάρη Στ., την Αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας, κα Μορφογιάννη Νατ., τον Αντιδήμαρχο Πολ/κού Σχεδιασμού & Βιωσιμότητας, κο Σαββάκη Αρ. , τον Πρόεδρο Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Μαγνησίας, κο Κολυνδρίνη Δημ., τον Πρόεδρο Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου, κο Ευαγγελινό Νίκ. και τον Πρόεδρο Ιδιοκτητών ΤΑΧΙ Βόλου, κο Φιλίππου Δημ..

Στην πρώτη αυτή συνάντηση οι φορείς αναφέρθηκαν στο διαχρονικό πρόβλημα του κυκλοφοριακού στον εμπορικό ιστό της πόλης και στην ανάγκη επίλυσής του. Η Επιτροπή όρισε εκ νέου συνάντηση στο προσεχές διάστημα προκειμένου να κατατεθούν προτάσεις και να εισηγηθούν μέτρα για την επίλυση διάφορων  κυκλοφοριακών ζητημάτων της πόλης, όπως αυτά εντοπίζονται από τους φορείς.