Κατηγορία 19 Νοεμβρίου, 2021

Ανακοίνωση

0

Συνάδελφοι.

Από το πρωί έχουμε δεχθεί πολλά ερωτήματα σχετικά με τη κοινή συνέντευξη τύπου Υπ. Υγείας, Εθνικής Αρχής Διαφάνειας και Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή στην οποία έγινε λόγος για άνοιγμα των καταστημάτων στις 10:00.

Μέχρι στιγμής δεν έχει εκδοθεί το σχετικό ΦΕΚ που θα ορίσει ακριβώς τις περιοχές που θα εφαρμοστεί αυτή η απόφαση. Σας υπενθυμίζουμε ότι και την προηγούμενη φορά υπήρξε αναστάτωση και παραφιλογία ως προς τις περιοχές και τελικά το τότε ΦΕΚ τις αποσαφήνισε.

Επομένως, μέχρι την έκδοση του νέου ΦΕΚ, η οποία αναμένεται το βράδυ του Σαββάτου, το ωράριο παραμένει ως έχει. Για οτιδήποτε νεότερο θα ενημερωθείτε.

0

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναγγελίες του Πρωθυπουργού , κ. Μητσοτάκη και του υπουργού Υγείας, κ. Πλεύρη Θ. τα μέτρα δεν επηρεάζουν τα καταστήματα λιανεμπορίου. Συγκεκριμένα τα καταστήματα είναι χώροι μόνο για εμβολιασμένους ή και για ανεμβολίαστους αλλά με πιστοποιητικά εργαστηριακού ελέγχου (αρνητικό PCR ή αρνητικό rapid test) , δηλ. όπως ίσχυε με μάσκα και covid pass.