ΕΚΛΟΓΕΣ Ε.Σ.Β. ΣΤΙΣ 13/07/2017

Δημοσιεύθηκε 21.06.2017 από τη στην κατηγορία Δελτία Τύπου

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου πραγματοποίησε Εκλογική Γενική Συνέλευση καθώς έληξε η τριετής θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου.

Κατά την συνεδρίαση αποφασίστηκε η ημερομηνία διεξαγωγής των αρχαιρεσιών για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου, ελεγκτικής επιτροπής και αντιπροσώπων ομοσπονδίας εμπορικών συλλόγων Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα οι εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου θα πραγματοποιηθούν την

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017 από τις 9.00 το πρωί έως 21:30 το βράδυ

στο Επιμελητήριο Μαγνησίας, Δημητριάδος 176 (στην αίθουσα Συνεδριάσεων, 2ος όροφος)

 

Τα άτομα που εξελέγησαν ως εφορευτική επιτροπή των εκλογών είναι: οι κ.κ. Οντοπούλου Μαρία- Ελεωνόρα, Παλιά Δέσποινα και Γκαντίνας Γεώργιος.

Για αιτήσεις υποψηφιότητας για τις εκλογές οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στα γραφεία του Συλλόγου ( Σκενδεράνη 4, 5ος όροφος, 2421025479 & 2421022366).

Σύμφωνα με το καταστατικό οι υποψηφιότητες μπορούν να κατατεθούν μέχρι και την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017. (Στα γραφεία του Συλλόγου μέχρι το μεσημέρι 14:00)

Σήμερα παρά ποτέ, η αγορά μας χρειάζεται ένα ισχυρό συνδικαλιστικό όργανο, το οποίο να μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τα πολλά και μεγάλα προβλήματα που την απασχολούν.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου & Νέας Ιωνίας, που για 120 χρόνια υπηρετεί με συνέπεια την αγορά της πόλης μας, είναι ο πλέον αξιόπιστος φορέας προκειμένου να συνεχίσει το δύσκολο αυτό έργο.

Βιώνουμε όλοι την μεγαλύτερη ίσως κρίση που έζησε το εμπόριο. O Σύλλογος καλείται να διαδραματίσει υπεύθυνο και πρωταγωνιστικό ρόλο, προκειμένου να διασφαλίσει τα συμφέροντα των επιχειρήσεων, αλλά και της αγοράς μας γενικότερα.

Φορολογικό, ασφαλιστικό, επαγγελματική στέγη, ωράριο, αθέμιτος ανταγωνισμός, πολυκαταστήματα, παρεμπόριο, έλλειψη κανόνων και ελέγχων, είναι μερικά από τα σημαντικά, διαχρονικά αλλά και καινούρια προβλήματα, που αναζητούν επειγόντως λύσεις.

Την μόνη απάντηση στα παραπάνω αποτελεί η συλλογική, μεθοδική και οργανωμένη προσπάθεια και αυτή μπορεί να εκφραστεί μέσα από τον Εμπορικό Σύλλογο.

Χρειάζεται λοιπόν, συσπείρωση, μαζικότητα και οργάνωση, ώστε να αρθούν τα αδιέξοδα και να υπάρξουν απαντήσεις.

Καλούνται λοιπόν όλα τα μέλη να συμμετέχουν ενεργά με την ψήφο τους στις εκλογές, και να αναδείξουν ένα Σύλλογο μεγάλο και δυνατό.

 

Σχολιάστε αυτήν τη δημοσίευση!

Πρέπει να είστε συνδεδεμένος για να μπορέσετε να σχολιάσετε.