Ο Πρόεδρος , κ. Οντόπουλος Απόστολος και τα μέλη της Διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου «βρέθηκαν» σε τηλεδιάσκεψη με τον Γενικό Γραμματέα Οικονομικής πολιτικής, κ Τριαντόπουλο Χρ., χθες ημέρα Πέμπτη 03 Σεπτεμβρίου 2020, προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν τον εμπορικό κόσμο.
Στα πλαίσια μιας προοπτικής του εμπορίου και της αντιμετώπισης προβλημάτων που επιβαρύνουν την εμπορική κίνηση και λειτουργία των καταστημάτων κυμάνθηκε η συζήτηση με έμφαση στις επιπτώσεις των περιοριστικών μέτρων συνάθροισης ατόμων, που πλήττουν κυρίως τον κλάδο των ανθοπωλών και της οργάνωσης εκδηλώσεων. Επίσης, αναφέρθηκε η πτώση της αγοράς στον τομέα ένδυσης κι υπόδησης, ο οποίος παρά τις εκπτώσεις δεν είδε το τζίρο να ανεβαίνει. Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου μετέφερε την εικόνα της αγοράς και τις έντονες ανησυχίες του για την εξέλιξη των χειρισμών ενόψει δεύτερου κύματος της πανδημίας. Τέλος, κατά τη διάρκεια της συζήτησης αιτήθηκε να παραταθεί το μέτρο «Μείωση ενοικίου των εμπορικών επιχειρήσεων» και να αναζητηθούν λύσεις για το έντονο πρόβλημα ελλείψεως της ρευστότητας στην αγορά.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου ευχαρίστησε τον κ. Τριαντόπουλο Χρ., ο οποίος αφουγκράστηκε και κατέγραψε τα προβλήματα της αγοράς και παρείχε τη θετική ανταπόκριση για ενέργειες που θα προωθήσουν το επιχειρηματικότητα και την εμπορική άνθηση.