Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου στην τελευταία συνεδρίαση της θητείας του, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Μαΐου, αποφάσισε και ενέκρινε τα παρακάτω:

Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου ενόψει των αρχαιρεσιών για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας, ορίστηκε να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1/6 ή 08/6 και ΤΕΛΙΚΑ την ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 και ώρα 18:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, Δημητριάδος 176.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα παρακάτω:

1. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
2. Ορισμός Ημερομηνιών Αρχαιρεσιών Ε.Σ.Β.

Σημειώνεται ότι:
εκλογείς και υποψήφιοι μπορούν να είναι  τα μέλη τα οποία έχουν εκπληρώσει όλες τις προς το σύλλογο ταμειακές τους υποχρεώσεις, μέχρι την ημέρα των εκλογών. Κάθε υποψήφιος μπορεί να διεκδικήσει ταυτόχρονα την εκλογή του ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου και ως αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας, όχι όμως ως μέλος της εφορευτικής ή της ελεγκτικής επιτροπής.
Μέλη του Συλλόγου που έχουν επιλέξει ως κύρια οργάνωση άλλο σύλλογο ψηφίζουν μόνο για Διοικητικό Συμβούλιο και ελεγκτική επιτροπή.