ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ VELLUM

ME ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

CambridgeInternational Diploma in IT Skills Standard

Τα επιμορφωτικά Προγράμματα γίνονται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στην περιοχή μας,  και διεξάγονται κάθε Δευτέρα & Τετάρτη, 17:00-21:00. Οι ενότητες που διδάσκονται αναγνωρίζονται σύμφωνα με τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ :

  • Επεξεργασία κειμένου (WORD)
  • Υπολογιστικά φύλλα (EXCEL)
  • Πλοήγηση στον Ιστό & Επικοινωνία ( Internet Explorer & Outlook)

Η διάρκεια του Προγράμματος είναι 40 ώρες και μετά την ολοκλήρωσή του οι καταρτιζόμενοι θα συμμετέχουν στις εξετάσεις για την απόκτηση πιστοποιητικού CambridgeInternational Diploma in IT Skills Standard (κόστος συμμετοχής στις εξετάσεις 190,00 ευρώ, 70 ευρώ/ενότητα, με δικαίωμα δωρεάν επανεξέτασης).

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου σε συνεργασία με το Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου (Κ.Α.ΕΛ.Ε.) της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (Ε.Σ.Ε.Ε.), διοργανώνει σειρά Επιμορφωτικών Προγραμμάτων με εισηγητές που εκτός από τα Ακαδημαϊκά τους προσόντα, διαθέτουν και επαγγελματική εμπειρία σε θέματα που ενδιαφέρουν τους εμπόρους και επιχειρηματίες.

Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα Γραφεία του  ΚΑΕΛΕ, Μπόρελ 14 με Ιάσονος, 3ος όροφος, τηλ: 24210 76303,fax: 24210 76304, e-mail: volos@kaele.gr, κ. Περιστερά Αριέτα.