Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου στην προσπάθειά του να τονώσει την εμπορική αγορά και να δημιουργήσει γιορταστική και θετική ατμόσφαιρα σε εμπόρους και καταναλωτές αποφάσισε να πραγματοποιήσει τις παρακάτω δράσεις:

• Διαγωνισμός καλύτερης Χριστουγεννιάτικης Βιτρίνας
Τριμελής επιτροπή που θα απαρτίζεται από 2 μέλη του Δήμου Βόλου και ένα μέλος του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, θα επισκεφθεί καταστήματα που θα έχουν δηλώσει την συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, προκειμένου να διαλέξουν τις τρεις καλύτερα διακοσμημένες βιτρίνες για τα Χριστούγεννα. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους τηλεφωνικά στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου. Τα καταστήματα των μελών του ΔΣ δεν συμμετέχουν στο διαγωνισμό.

• Δωροεπιταγές για τους καταναλωτές
Με σκοπό την τόνωση της αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών κατά την εορταστική περίοδο, όποια επιχείρηση επιθυμεί θα συμπληρώσει δωροεπιταγές (το ποσό αξίας της δωροεπιταγής και ο αριθμός τους ορίζεται από την ίδια την επιχείρηση). Αυτές θα συγκεντρωθούν από τον ΕΣΒ θα σφραγιστούν σε φακέλους και θα διανεμηθούν στους καταναλωτές την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011. Οι δωροεπιταγές πρέπει να έχουν σφραγίδα και υπογραφή της επιχείρησης. Θα ισχύουν για αγορές μέχρι και την 14η Ιανουαρίου 2012. Κάθε μία θα αφορά την αγορά ενός μόνο προϊόντος.

 Καθαριότητα στην αγορά
Όλοι μαζί ας προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο για μια όμορφη και καθαρή αγορά. Ειδικά τις μέρες των εορτών ας δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή στις ώρες εναπόθεσης των απορριμμάτων στους κάδους. Τα σκουπίδια πρέπει να τοποθετούνται στους κάδους τις ώρες που κλείνει η αγορά και  τα χαρτοκιβώτια να διπλώνονται και να τοποθετούνται στους μπλε κάδους ανακύκλωσης. Δεν αφήνουμε σκουπίδια έξω από τους κάδους.

• Βραδιά Εμπορικού Συλλόγου
Σας προσκαλούμε όλους την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011 στην Πλατεία Αγίου Νικολάου από τις 19:30. Με ένα μικρό κέρασμα, μουσική και πολύ διάθεση να ανταλλάξουμε ευχές και αισιοδοξία για την καινούργια χρονιά.

Πληροφορίες & Δηλώσεις συμμετοχής: 2421025479 &2421022366