Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου, οι Ομοσπονδίες Επαγγελματιών – Βιοτεχνών  – Έμπορων  Ν. Μαγνησίας  & τα σωματεία Συνταξιούχων  Μαγνησίας την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012 και από ώρα 07:00 π.μ. έως 16:00 μ.μ. θα πραγματοποιήσουμε συμβολική  κατάληψη των γραφείων του Ο.Α.Ε.Ε. Βόλου.

Όλοι μαζί διεκδικούμε τα παρακάτω:

  1. Πάγωμα όλων των οφειλών για τουλάχιστον 2 χρόνια λόγω οικονομικής κρίσης.
  2. Ρυθμίσεις οφειλών χωρίς προκαταβολή και εξόφληση σε 120 μηνιαίες δόσεις, ή ήπια ρύθμιση με ελάχιστη καταβολή δόσης 100 € το δίμηνο, μετά τα δυο χρόνια.  
  3.  Ασφαλιστική ενημερότητα σε όλους τους ασφαλισμένους για να μπορέσουν να λειτουργήσουν οι επιχειρήσεις. 
  4.  Να σταματήσει η κοροϊδία του τρόπου υπολογισμού των συντάξεων της διαδοχικής ασφάλισης. Να ενταχθούν οι νόμιμοι μετανάστες στην επίσημη αγορά εργασίας.
  5. Σε όσους οφείλουν να αφαιρεθεί το ποσό του 25% – 27% που αφορά ιατροφαρμακευτική κάλυψη την οποία δεν είχαν το διάστημα της οφειλής τους. 
  6.  Διαγραφή  όλων των προσαυξήσεων που έχουν επιβληθεί στην ασφαλιστική εισφορά ώστε το Ταμείο μας να καταστεί βιώσιμο και φυσικά να μειωθεί η συνολική εισφορά των μελών κατά 30%.
  7. Αξιοπρεπείς συντάξεις με βάση τις καταβληθείσες εισφορές 
  8. Για όσους οφείλουν στο Ταμείο και βρίσκονται σε ηλικία συνταξιοδότησης, να αυξηθεί το ποσό που μπορεί να ρυθμιστεί μέσω της σύνταξής τους από 20.000€ σε 30.000€ . 
  9. Θεώρηση  όλων των  βιβλιαρίων του ΟΑΕΕ για διάστημα τουλάχιστον ενός έτους.

 

Συνάδελφοι, τώρα περισσότερο από ποτέ πρέπει να ενωθούμε και όλοι μαζί να αγωνιστούμε και να διεκδικήσουμε δυναμικά την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων μας.

 

Όλοι την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου το πρωί

στα γραφεία του ΟΑΕΕ Ροζού 74- Γ.Καρτάλη

 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ