Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΔΕΥΑΜΒ σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Οι εργασίες για την αντικατάσταση του παλιού δικτύου ύδρευσης που εξελίσσονται στις οδούς Ερμού (Φιλελλήνων – Όγλ) και Γαμβέτα (Ερμού – Ιάσονος), προβλέπεται να ολοκληρωθούν την προσεχή εβδομάδα.
Στα τμήματα αυτά των οδών Ερμού και Γαμβέτα, δεν θα προχωρήσουν οι αποκαταστάσεις από την ΔΕΥΑΜΒ, καθώς στη συνέχεια ακολουθεί έργο του Δήμου Βόλου, για την διαμόρφωση των οδών σε οδούς ήπιας κυκλοφορίας.
Μετά την παραπάνω ολοκλήρωση των εργασιών, θα εκκινήσουν οι εργασίες αντικατάστασης του δικτύου στις οδούς Ερμού (Κουμουνδούρου – Γκλαβάνη) και Γκλαβάνη (Αλεξάνδρας – Δημητριάδος). Η έναρξη των εργασιών στα παραπάνω τμήματα των οδών, είναι προγραμματισμένη για την εβδομάδα 28 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου.
Παρακαλούνται οι πολίτες για την αρωγή τους στην εκτέλεση του έργου, στην αποφυγή της κυκλοφορίας στα τμήματα των οδών όπου θα εξελίσσονται οι εργασίες και στον σεβασμό στα μέτρα ασφάλειας, ώστε να βελτιστοποιηθεί η χρονική διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών και να περιοριστεί κατά το δυνατόν η όχληση.