Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου απέστειλε επιστολή δυσαρέσκειας σχετικά με την προγραμματισμένη από 6η Οκτώβρη σύσκεψη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας με τον Υφυπουργό Κλιματικής Αλλαγής και πολιτικής Προστασίας, κ. Τριαντόπουλο Χρ., με θέμα θέμα  «Μέτρα στήριξης και αίτημα αποζημιώσεων και αποκατάστασης ζημιών πληγεισών επιχειρήσεων Περιφέρειας Θεσσαλίας», η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα,  Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023, ώρα 20:00, στα γραφεία του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, για την οποία ο Σύλλογος μας δεν έλαβε πρόσκληση παρουσίας.

Ακολουθεί το περιεχόμενο της επιστολής:

Θέμα: Επιστολή Δυσαρέσκειας για την παράλειψη πρόσκλησης του φορέα μας  

Κύριοι,

Με μεγάλη λύπη πληροφορηθήκαμε σήμερα την προγραμματισμένη από 6η Οκτώβρη σύσκεψη σας , με θέμα  «Μέτρα στήριξης και αίτημα αποζημιώσεων και αποκατάστασης ζημιών πληγεισών επιχειρήσεων Περιφέρειας Θεσσαλίας», η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα,  Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023, ώρα 20:00, στα γραφεία του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, στην οποία δεν προσκληθήκαμε.  

Θεωρούμε απαράδεκτη την απουσία του πιο ενεργού και παρεμβατικού συνδικαλιστικού συλλόγου της περιοχής του Βόλου, ο οποίος είναι ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου. Αδυνατούμε να καταλάβουμε τούτη την παράλειψη κι ακόμη περισσότερο δε θα θέλαμε να πιστέψουμε ότι με αυτό τον τρόπο υποβιβάζετε τα σοβαρά προβλήματα της τοπικής εμπορικής αγοράς και τις επείγουσες ανάγκες πρόληψης και ενίσχυσης εμπορικών επιχειρήσεων που επλήγησαν συνεχόμενα από τις κακοκαιρίες.

Αν τίθεται θέμα αμέλειας ή ολιγωρίας, αυτό  συνιστά παράγοντα επικινδυνότητας όταν τίθενται καίρια ζητήματα, όπως αυτά της άμεσης αποκατάστασης της εμπορικής δραστηριότητας.

Με εκτίμηση ”