Στα πλαίσια κοινωνικής προσφοράς σε συναδέλφους και κατοίκους της περιοχής του Βόλου που επλήγησαν από τις τελευταίες κακοκαιρίες ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου με την αμέριστη προσφορά της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου διένειμε χθες, Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023 κατά τη μεσημβρινή ώρα 2.576 εξάδες φυσικό μεταλλικό νερό για κατοίκους, εμπόρους και κατοίκους περιοχών, στις οποίες δεν έχει αποκατασταθεί το σύστημα ύδρευσης.

Ο Πρόεδρος, κ. Οντόπουλος Απόστολος, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ΕΣΒ ευχαριστούν θερμά τον Πρόεδρο της ΕΣΕΕ, κ. Καρανίκα Γεώργιο για την φιλανθρωπική προσφορά του ως τρόπο στήριξης στους πληγέντες κατοίκους της πόλης. Η έμπρακτη αλληλεγγύη της Συνομοσπονδίας αποτυπώνει την πραγματική διάσταση της συναδέλφωσης του συνδικαλιστικού θεσμού, που σκοπό έχει την αντιμετώπιση, με κάθε τρόπο, των τεράστιων ζημιών που προκλήθηκαν στις πόλεις της Θεσσαλίας.

Επίσης, ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου ευχαριστεί το μέλος του ΕΣΒ κι επικεφαλής της Εθελοντικής Ομάδας ΛΔΕΜ, κ. Ηλιόπουλο Βασίλειο, τους εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας για την πολύτιμη βοήθεια τους στην διανομή νερών αλλά και την οργάνωση της. Ακόμη, ένα ευχαριστώ στο εθελοντή κ. Νίκο Πατέλη, που συνέβαλε στη απρόσκοπτη διαδικασία της.

Τέλος, ο Πρόεδρος ΕΣΒ ευχαριστεί ιδιαίτερα τα μέλη του ΔΣ που συνέβαλαν προσωπικά στην προσπάθεια αυτή.