Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου, κάθε χρόνο διοργανώνει το διαγωνισμό «Χριστουγεννιάτικη Βιτρίνα», που έγινε θεσμός για τους εμπόρους της πόλης μας. Ο σκοπός είναι διττός, πρώτον να συμβάλλει στην ανάδειξη της πιο όμορφης χριστουγεννιάτικης βιτρίνας και δεύτερον να δημιουργήσει πνεύμα θεμιτού ανταγωνισμού που θα βοηθήσει στο στολισμό των βιτρινών των καταστημάτων και στην προσέλκυση του κόσμου.

Όσα μέλη επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για  ανάδειξη της καλύτερης χριστουγεννιάτικης βιτρίνας, η οποία θα αναδειχθεί μέσω  «LIKE» στη φωτογραφία του άλμπουμ «Διαγωνισμός Χριστουγεννιάτικη Βιτρίνα 2021» στη σελίδα του FACEBΟOK “ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΛΟΥ”.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό ακολουθήστε τις παρακάτω προϋποθέσεις:

  1. Η χριστουγεννιάτικη βιτρίνα του καταστήματος  δεν έχει λάβει μέρος  με την ίδιο στολισμό σε προηγούμενο διαγωνισμό.
  2. Η συμμετοχή αφορά τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη των τελευταίων 2 ετών (2020-2021).
  3. Η συμμετοχή σας εξασφαλίζεται με ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΕΣΒ: info@esv.gr , τα στοιχεία ( ΕΠΩΝΥΜΟ, ΟΝΟΜΑ ΜΕΛΟΥΣ, ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΟΔΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ & ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ)
  4. Η αποστολή τριών (3) φωτογραφιών (εικόνα σε τύπο αρχείου  jpg) της επιλογής σας με ευκρίνεια την πρόσοψη του καταστήματος μέσω της εφαρμογής WE TRANFER στο email info@esv.gr
  5. Η προθεσμία υποβολής συμμετοχής στο διαγωνισμό ισχύει έως Παρασκευή 17/12/2021 & ώρα 14:30
  6. Η ανάρτηση των φωτογραφιών χριστουγεννιάτικης βιτρίνας θα γίνει στο facebook της σελίδας «Εμπορικός Σύλλογος Βόλου» facebook.com/esvolos στο άλμπουμ «Διαγωνισμός Χριστουγεννιάτικη Βιτρίνα 2021»
  7. Η ανάδειξη της καλύτερης βιτρίνας θα γίνει σύμφωνα με την πλειοψηφία των θετικών emoji  (Μου αρέσει, τέλειο, ουαου, νοιάζομαι) της φωτογραφίας.
  8. Τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 14:00 θα καταμετρηθούν τα like των φωτογραφιών και θα προκύψουν οι (3) τρεις νικητές του διαγωνισμού
  9. Προσοχή! Σε περίπτωση αγορασμένων LIKE η συμμετοχή ακυρώνεται.
  10. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου δεν μπορούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό.

Θα χαρούμε όλα τα μέλη μας να λάβουν συμμετοχή!